Alterna

Badrumsmöblerna utgör en viktig del för känslan i rummet. De ska vara snygga, praktiska och anpassade efter rummets inredningsmöjligheter. Hos oss hittar du lösningar för alla badrum, stora som små, och med genomtänkta funktioner för att optimera utrymmet.  

Luxor (3 produkter)

Utforska serien

Möbelserien Luxor karakteriseras av dolda, infällda handtag för ett tidlöst intryck. Underskåpet har mjukstängande lådor. Underskåpet levereras med tunna och stilrena Ariella Tvättställ i porslin eller mineralkomposit. Luxor Kommode är tillverkade i en fukttrög MDF. Detta säkerställer extra tålighet mot fukt. Alla Luxor kommoder finns att välja tvättställ i porslin eller mineralkomposit. 

Luxor
Luxor
Luxor
Luxor

Every Day (2 produkter)

Utforska serien

Vägghängd tvättställskommod med mjukt rundade hörn inklusive ett tvättställ i porslin. Möbeln har mjukstängande lådor eller dörr och kan kompletteras med hög- och spegelskåp i samma finish

Every Day
Spegel
Tvättställ
Tvättställ

Gabriella (3 produkter)

Utforska serien

Gabriella sneglar bakåt och tittar framåt på samma gång. Inspirerad av klassisk dörrdesign, känns Gabriella ändå som något helt nytt. Gabriella Kommod och högskåp är tillverkade i en fukttrög MDF samt är 3D-laminerade, detta säkerställer extra tålighet mot fukt. Kommoderna levereras med lådmattor i båda lådorna, samt inbyggd lådinsats i den övre lådan. Högskåp och underskåp har mjukstängande lådor respektive dörrar. Alla Gabriella kommoder finns att välja mellan tvättställ i porslin eller mineralkomposit. 

Gabriella
Låda
Väggskåp
Tvättställ

Isella (3 produkter)

Utforska serien

Isella är ett vägghängt möbelpaket med kommod, spegelskåp och högskåp i samma design. Det finns två mjukstängande lådor samt förvaringsfack i övre lådan. Isella Kommoder i vitt och grått är tillverkade i fukttrög spånskiva. Detta säkerställer extra tålighet mot fukt. Isella levereras med inbyggda lådinsatser i översta lådan. Perfekt förvaring för småsaker  och sådant som används ofta. Högskåp och underskåp har mjukstängande lådor respektive dörrar. Alla Isella kommoder finns att välja tvättställ i porslin eller mineralkomposit. 

Isella
Bänkkant
Låda
Underskåp

Ella (2 produkter)

Utforska serien

Alterna Ella är en komplett möbelserie med kommod, spegelskåp och högskåp i samma design med mjukstängande dörrar och lådor. Skåpsdörren är vändbar och medför enkel anpassning efter utrymme. Alla Ella kommoder är tillverkade i fukthög spånskiva. Detta säkerställer extra tålighet mot fukt. Alla Ella kommoder finns att välja tvättställ i porslin eller mineralkomposit. 

Ella
Skåp
Tvättställ
Badrum

Isabella (2 produkter)

Utforska serien

Isabella är en vägghängd smidig och lättplacerad tvättställskommod i raka former, inklusive ett rymligt och lätt rundat tvättställ i porslin. Möbeln har ett skåp för förvaring och kan kompletteras med spegel i samma serie.

Isabella
Spegel
Underskåp
Tvättställ

Bella (1 produkt)

Utforska serien

Smidig och lättplacerad vägghängd tvättställskommod med tvättställ i porslin för det lilla badrummet. Möbeln har ett skåp för förvaring och kan kompletteras med spegel i samma serie.

Bella
Spegel
Underskåp
Dörr

Basic (4 produkter)

Utforska serien

En komplett möbelserie med kommod, spegelskåp och högskåp i samma design med mjukstängande dörrar och lådor. Skåpsdörren är vändbar vilket gör det enkelt att anpassa efter utrymme. Möblerna är dessutom vägghängda, vilket får badrummet att kännas större. Basic Badrumsmöbler finns även i kompaktlaminat som är ett extremt tåligt och hållbart material. De står emot repor, tryck, solljus, fukt och vatten.

Basic
Basic
Badrum
Spegelskåp