Alterna

Badrumsmöblerna utgör en viktig del för känslan i rummet. De ska vara snygga, praktiska och anpassade efter rummets inredningsmöjligheter. Hos oss hittar du lösningar för alla badrum, stora som små, och med genomtänkta funktioner för att optimera utrymmet.  

Håll tonen i badrummet med All Day Color. Möblerna matchas fint av porslin i samma färg för en sober och enhetlig look. 

All Day Color
Bänkkant
Låda
Tvättställ

Luxor (3 produkter)

Utforska serien

Möbelserien Luxor karakteriseras av dolda, infällda handtag för ett tidlöst intryck. Underskåpet har mjukstängande lådor. Underskåpet levereras med tunna och stilrena Ariella Tvättställ i porslin eller mineralkomposit. Luxor Kommode är tillverkade i en fukttrög MDF. Detta säkerställer extra tålighet mot fukt.

Luxor
Luxor
Luxor
Luxor

Every Day är ett vägghängt möbelpaket med mjukt rundade hörn inklusive tvättställ i porslin. Möbeln har mjukstängande lådor eller dörr och kan kompletteras med hög- och spegelskåp i samma finish. Högerhängd dörr. Passar det lilla badrummet.  

Every Day Curved
Tvättställ
Tvättställ
Tvättställ

Every Day (2 produkter)

Utforska serien

Vägghängd tvättställskommod med mjukt rundade hörn inklusive ett tvättställ i porslin. Möbeln har mjukstängande lådor eller dörr och kan kompletteras med hög- och spegelskåp i samma finish

Every Day
Spegel
Tvättställ
Tvättställ

Gabriella (3 produkter)

Utforska serien

Gabriella sneglar bakåt och tittar framåt på samma gång. Inspirerad av klassisk dörrdesign, känns Gabriella ändå som något helt nytt.

Gabriella
Låda
Väggskåp
Tvättställ

Isella (3 produkter)

Utforska serien

Isella är ett vägghängt möbelpaket med kommod, spegelskåp och högskåp i samma design. Det finns två mjukstängande lådor samt förvaringsfack i övre lådan. 

Isella
Bänkkant
Låda
Underskåp

Ella (4 produkter)

Utforska serien

Alterna Ella är en komplett möbelserie med kommod, spegelskåp och högskåp i samma design med mjukstängande dörrar och lådor. Skåpsdörren är vändbar och medför enkel anpassning efter utrymme.   

Ella
Skåp
Tvättställ
Badrum

Isabella (2 produkter)

Utforska serien

Isabella är en vägghängd smidig och lättplacerad tvättställskommod i raka former, inklusive ett rymligt och lätt rundat tvättställ i porslin. Möbeln har ett skåp för förvaring och kan kompletteras med spegel i samma serie.

Isabella
Spegel
Underskåp
Tvättställ

Bella (1 produkt)

Utforska serien

Smidig och lättplacerad vägghängd tvättställskommod med tvättställ i porslin för det lilla badrummet. Möbeln har ett skåp för förvaring och kan kompletteras med spegel i samma serie.

Bella
Spegel
Underskåp
Dörr

Basic (6 produkter)

Utforska serien

En komplett möbelserie med kommod, spegelskåp och högskåp i samma design med mjukstängande dörrar och lådor. Skåpsdörren är vändbar vilket gör det enkelt att anpassa efter utrymme. Möblerna är dessutom vägghängda, vilket får badrummet att kännas större. 

Basic
Tvättställ
Badrum
Spegelskåp