Inspirationsbilder header

Låt dig bli inspirerad

Vi vill ge dig ett inspirerande smakprov på hur du kan förgylla det mest rofyllda rummet i huset

Flexibla lösningar och snabba leveranser till ditt badrum - så att du kan fokusera på detaljerna. 

Alterna detalj     Alterna detalj     Alterna detalj

Allt för badrummet 

Stort eller litet – badrummet är ett av ditt hems viktigaste platser. Badrummet används från morgon till kväll, och ska vara en plats där du kan trivas och må bra. Det har vi på Alterna badrum tagit fasta på när vi skapat våra produkter. Med användaren i fokus, och med stor respekt för kvalitet och miljö, har vi byggt upp ett sortiment av produkter och lösningar för alla smaker och behov. För att du ska kunna skapa ett badrum att trivas i – i dag, i morgon och i år framöver.

Alternas Gabriella

Alltid på lager 

Något som både kunder och installatörer uppskattar väldigt mycket, är att alla produkter så gott som alltid finns tillgängliga direkt. Tiden mellan beställning och leverans är lika lång som det tar att svänga förbi något av alla våra lager och hämta grejerna. Ingen behöver vänta. Inte installatören, inte du. När du väl bestämt dig är det nya badrummet snart klart

Med över 350 års erfarenhet inom byggbranschen är kvalitets - och miljömedvetheten stommen i Alternas badrums verksamhet. 

Arbetet för en hållbar framtid för allt levande pågår ständigt hos oss. med rötter 300 år tillbaka i tiden har det blivit del av vår kultur att ta ansvar för hur vi påverkar omvärlden. Att följa lagens krav på miljömedvetenhet är därför bara en miniminivå att ta avstamp ifrån. Vi väljer enbart noga miljötestade material av högsta kvalite och trycker kontinuerligt för ytterligare möjliga förbättringar. I den branschöverskridande byggvarubedömningen påverkar vi produktutvecklingen mot en giftig och god bebyggd miljö.