Ella Aqua-serien utökas

Vår möbelserie Ella Aqua står pall för ännu lite tuffare tag, än det traditionellt vardagliga användandet. Möblerna är tillverkade i termoplast, vilket gör dem 100 % vattentåliga. Kommoderna förblir vattentäta till och med om du skulle behöva såga eller borra i dem! De passar därför särskilt bra i extra fuktutsatta badrum, där det annars kan finnas en oro för att vatten ska tränga in i möblerna. Som en extra bonus är de dessutom helt återvinningsbara.

Ella Aqua har snabbt blivit en favorit bland många som uppskattar extra vattentåliga badrumsmöbler, och nu har vi glädjen att berätta att möbelserien har fått ett efterfrågat nytillskott – en kompakt version av 60-kommoden.

I och med den nya kompakta 60-modellen består nu Ella Aqua-serien av kommoderna 50 kompakt, 60 kompakt och 60 standarddjup – samtliga med en stor, mjukstängande låda som erbjuder gott om förvaring. Kommoden kombineras med tvättställ i porslin eller mineralkomposit, för önskad look. Färgen är högblank vit. Ella Aqua kan med fördel kombineras med Basic Aqua spegelskåp.

Läs mer om vårt omfattande sortiment på alternabadrum.se, i våra sociala kanaler eller i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Alterna är ett av Europas ledande varumärken inom badrum, och erbjuder ett sortiment med allt från möbler till dusch, handdukstorkar, badkar och tillbehör. Alterna står för både form och funktion som lyfter alla badrum.   

Alterna marknadsförs i Sverige av bolag inom SGDS Gruppen AB.  

Besök oss gärna på www.alternabadrum.se eller kontakta oss på info@alternabadrum.se

Presskontakt