En färdig, men flexibel, kombination från Alterna

Vi på Alterna ser ständigt över och uppdaterar vårt sortiment – allt för att kunna fortsätta erbjuda ett av marknadens mest kompletta och varierande utbud.

Nytt för i år är en färdig kombination bestående av underskåp, bänkskiva och ovanpåliggande tvättställ – en lösning som bjuder på många valmöjligheter.

Kombinationen ingår i våra möbelserier Luxor, Gabriella, Isella och Ella, som alla har sitt helt egna uttryck. Luxor, med sina raka linjer och infällda grepp, ger ett exklusivt intryck, medan Gabriella andas klassisk tidlöshet. Isella passar den som gillar en enkel, jordnära och ungdomlig stil, och Ella lämpar sig särskilt väl när man föredrar ett avskalat intryck. Lådor och dörrar i samtliga serier är mjukstängande, och det finns flera olika färger och storlekar att välja bland.

Bänkskivan går att få i svart eller vitt. Den är tillverkad i 12 mm kvartskomposit – ett mycket hårt, motståndskraftigt och reptåligt material. Ytan har låg porositet, vilket garanterar att inget vatten absorberas. Bänkskivan levereras utan hål, för flexibel placering av tvättställ och blandare.

Det ovanpåliggande tvättstället, som är tillverkat i matt porslin, går att få i svart eller vitt, samt i runt respektive rektangulärt utförande. Matcha tvättstället med en bänkskiva i samma färg, för en enhetlig look, eller gör precis tvärtom för ett mer vågat intryck. De bredaste modellerna – 120 – finns i kombinationer med ett eller två tvättställ. Väljer man ett, får man en generös avställningsyta på motsatt sida.

Läs mer om vårt omfattande sortiment på alternabadrum.se, i våra sociala kanaler eller i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Alterna är ett av Europas ledande varumärken inom badrum, och erbjuder ett sortiment med allt från möbler till dusch, handdukstorkar, badkar och tillbehör. Alterna står för både form och funktion som lyfter alla badrum.

Alterna marknadsförs i Sverige av Dahl Sverige AB, Sveriges ledande handelsbolag inom vs.

Besök oss gärna på www.alternabadrum.se eller kontakta oss på info@alternabadrum.se

Presskontakt