Isella tvättkorgsskåp – smart och anpassningsbart

Vi uppdaterar och kompletterar löpande vårt sortiment, och ett av de senaste tillskotten i Alternafamiljen är tvättkorgskåpet Isella.

Den utdragbara tvättkorgen är inbyggd med diskret placering i underskåp från Isellaserien, och den trådade tvättkorgen gömmer på ett smidigt sätt undan smutstvätten, utan att ta någon golvyta i anspråk.

Skåpet är 300 mm brett och finns i olika 90- och 120-skåpskombinationer; välj ett tvättkorgsskåp och ett 60- eller 90-underskåp, eller två tvättkorgsskåp och ett 60-underskåp. För maximal valfrihet går det att välja mellan olika tvättställslösningar; välj ett möbeltvättställ i porslin med bassängen till höger eller vänster, eller ett ovanpåliggande matt vitt eller matt svart tvättställ i porslin i runt eller rektangulärt utförande. Till ovanpåliggande tvättställ väljs även en svart eller vit bänkskiva i 12 mm tjock och mycket motståndskraftig kvartskomposit.

Tvättkorgsskåpet finns i färgerna matt vit, högblank vit och matt ljusgrå.

Formspråket i Isellaserien är enkelt, jordnära och ungdomligt, och kännetecknas av rena, raka linjer. Detta gör Isella till ett lika bra alternativ i ett hypermodernt badrum, som i ett badrum med mer klassisk stil.

I Isellaserien finns även underskåp med luckor eller lådor i flera storlekar, högskåp, samt väggskåp i två olika storlekar. Handtag beställs separat, för största flexibilitet.

Läs mer om vårt omfattande sortiment på alternabadrum.se, i våra sociala kanaler eller i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Alterna är ett av Europas ledande varumärken inom badrum, och erbjuder ett sortiment med allt från möbler till dusch, handdukstorkar, badkar och tillbehör. Alterna står för både form och funktion som lyfter alla badrum. 

 Alterna marknadsförs i Sverige av Dahl Sverige AB, Sveriges ledande handelsbolag inom vs. 

 Besök oss gärna på www.alternabadrum.se eller kontakta oss på info@alternabadrum.se

Presskontakt