Lusso Chess – nu även som nischdörr i svart

Lusso Chess, med sitt rutmönstrade glas, har på kort tid blivit en av våra populäraste duschväggar. Det sköna spröjsmanéret får duschväggen att sticka ut, och låter duschen hamna i blickfånget i badrummet.

För att svara upp mot den stora efterfrågan har vi nu utökat Lusso Chess-sortimentet med en nischdörr. Nischdörren, som har svart rutmönster, finns i två olika bredder – 800 respektive 900 mm – och går att beställa antingen med dörrknopp eller med vårt prisbelönta handtag. Det 6 mm tjocka glaset har en smuts- och kalkavvisande behandling, som gör att det håller sig rent längre. Dörren kan även öppnas inåt för att spara plats.

Den tillhörande svarta väggprofilen är justerbar, för att underlätta optimal montering. Nischdörren kan monteras borrfritt.

I Lusso Chess-serien finns även duschhörna och skärmvägg i olika storlekar, i både svart och vitt.

Läs mer om vårt omfattande sortiment på alternabadrum.se, i våra sociala kanaler eller i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Alterna är ett av Europas ledande varumärken inom badrum, och erbjuder ett sortiment med allt från möbler till dusch, handdukstorkar, badkar och tillbehör. Alterna står för både form och funktion som lyfter alla badrum. 

 Alterna marknadsförs i Sverige av bolag inom SGDS Gruppen AB.  

 Besök oss gärna på www.alternabadrum.se eller kontakta oss på info@alternabadrum.se

Presskontakt