Picto duschkabin – en snabb och smart lösning

En duschkabin är en smart lösning när man snabbt vill få en dusch på plats. Nu kan vi glatt och stolt presentera ännu en duschkabin i vårt härliga sortiment – Picto!

Duschkabinen Picto har en halvrund form, och är designad för att placeras i ett hörn. Skjutdörrarna, som är i 5 mm klart glas, är försedda med dörrknoppar i modern, fyrkantig design. Även panelerna är i klart glas, sånär som på bakpanelerna som är vita.

Picto levereras med en vit funktionspanel med tvålhylla och handduschset. Duschsetet består av handdusch med 1-strålsfunktion, metallduschslang, samt duschstång med glider. Den smarta tvålhyllan har en metallbåge som håller duschprodukterna på plats. Picto är förberedd med kopplingar för 160 c/c, blandare beställs separat.

Duschkaret har ställbara ben och avtagbar front, för att kompensera eventuella ojämnheter i golvet samt underlätta rengöring. Avloppssats ingår.

Picto finns i två olika storlekar.

I vårt sortiment finns, utöver Picto, flera snygga och praktiska duschkabiner att välja bland.

Läs mer om vårt omfattande sortiment på alternabadrum.se, i våra sociala kanaler eller i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Alterna är ett av Europas ledande varumärken inom badrum, och erbjuder ett sortiment med allt från möbler till dusch, handdukstorkar, badkar och tillbehör. Alterna står för både form och funktion som lyfter alla badrum.  

 Alterna marknadsförs i Sverige av Dahl Sverige AB, Sveriges ledande handelsbolag inom vs. 

 Besök oss gärna på www.alternabadrum.se eller kontakta oss på info@alternabadrum.se

Presskontakt