Picto tvättställ – en nykomling i skön design

Nu har vi glädjen att kunna presentera ett nytillskott i vårt sortiment av tvättställ – Picto. Picto har en modern design med stilrena linjer, vilket gör att det med lätthet går att matcha med övrig badrumsinredning i vårt breda och djupa sortiment. Formen är mjuk och den upphöjda bakkanten hindrar vattnet från att rinna bakom tvättstället, samtidigt som den erbjuder generösa avställningsytor. Här finns plats för allt du behöver komma åt snabbt och enkelt.

För maximal valmöjlighet, finns Picto i fyra storlekar. Blandare, vattenlås, bottenventil och konsoler beställs separat.

Den väggmonterade lösningen bidrar till att ge badrummet en luftig känsla.

I Alternas sortiment finns tvättställ i olika design och storlek, vilket gör det enkelt att hitta rätt modell till varje badrum. Genom att välja ett stilrent vattenlås i svart eller krom, kan man sätta sin egen prägel på tvättstället. Vi har också flera sorters snygga bottenventiler att välja bland, i olika form och färg – kom ihåg att det är ofta de små detaljerna som gör skillnad.

Läs mer om vårt omfattande sortiment på alternabadrum.se, i våra sociala kanaler eller i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Alterna är ett av Europas ledande varumärken inom badrum, och erbjuder ett sortiment med allt från möbler till dusch, handdukstorkar, badkar och tillbehör. Alterna står för både form och funktion som lyfter alla badrum.  

 Alterna marknadsförs i Sverige av Dahl Sverige AB, Sveriges ledande handelsbolag inom vs. 

Besök oss gärna på www.alternabadrum.se eller kontakta oss på info@alternabadrum.se

Presskontakt