Tvättstugan i badrummet

En ha en kombinerad tvättstuga/badrum är varken något nytt eller något ovanligt. Med smarta produkter blir det lätt att möta behoven och få ut det mesta av båda funktionerna. I Alternas sortiment finns allt som behövs för att enkelt och smidigt kunna förvara tvätten – smutsig som ren – samt vika den och ha tvättmedel, sköljmedel och annat som hör till, dolt, men ändå nära till hands.

Ariella tvättmaskinsmöbel ger en extra avställningsyta i badrummet – perfekt för att exempelvis vika tvätt, eller kanske placera skötbordet på – samtidigt som den skärmar av tvättmaskinen på ett snyggt sätt. Möbeln är vägghängd, vilket gör den stadig och hindrar den från att följa tvättmaskinens rörelser, och finns i en hög och en låg modell. Tvättmaskinsmöbeln passar ihop med möbelserierna Luxor, Gabriella, Isella och Ella. Välj mellan färgerna matt vit, högblank vit och matt ljusgrå.

En annan smart lösning, som hjälper till att gömma undan smutstvätten, är Isella tvättkorgsskåp med en inbyggd, utdragbar, trådad tvättkorg diskret placerad i underskåp från Isellaserien. Skåpet är 300 mm brett och finns i olika 90- och 120-skåpskombinationer; välj ett tvättkorgsskåp och ett 60- eller 90-underskåp, eller två tvättkorgsskåp och ett 60-underskåp. Till de olika underskåpskombinationerna kan flera olika tvättställsalternativ väljas. Tvättkorgsskåpet finns i färgerna matt vit, högblank vit och matt ljusgrå.

För den som behöver lite extra förvaring i badrummet/tvättstugan, kan Isella väggskåp vara en bra lösning för placering exempelvis över toaletten eller tvättmaskinen. Skåpet, som har mjukstängande luckor och två hyllplan, finns att få i färgerna högblank vit, matt vit och matt ljusgrå, samt i två olika storlekar. Det breda väggskåpet, 60-modellen, har stadiga hyllor som klarar av även tunga tvättmedelsförpackningar och liknande, medan det mindre skåpet har glashyllor.

Läs mer om vårt omfattande sortiment på alternabadrum.se, i våra sociala kanaler eller i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Alterna är ett av Europas ledande varumärken inom badrum, och erbjuder ett sortiment med allt från möbler till dusch, handdukstorkar, badkar och tillbehör. Alterna står för både form och funktion som lyfter alla badrum.   

Alterna marknadsförs i Sverige av bolag inom SGDS Gruppen AB.    

Besök oss gärna på www.alternabadrum.se eller kontakta oss på info@alternabadrum.se

Presskontakt