Badkaret Leone – klassisk elegans i modern tappning

Leone

NYHET - 11 MAJ 2022 06:25

Snyggt med klassiska lejonfötter

Nu kompletterar vi vårt populära badkarssortiment med ett badkar i helt ny design. Det är med stolthet vi kan presentera nytillskottet Leone, som med sin lite gammeldags, romantiska design kommer att utgöra en häftig kontrast i vilket modernt badrum som helst.

Leone är ett härligt badkar i klassisk stil, formgjutet i hållbar och lättstädad sanitetsakryl. Badkaret, som har högblank finish, har en liggdel med skön lutning – perfekt för långa, avslappnande bad. Men det som är utmärkande för Leone är ändå lejonfötterna, som för tankarna till svunna tider. Fötterna finns att få i tre olika färger; vit, svart och krom.

Tack vare den fina designen, kan Leone med fördel placeras fristående i badrummet. En sådan tjusig pjäs förtjänar att stå i centrum. Leone finns i två olika storlekar, för att passa i både större och mindre badrum.

Hos oss på Alterna finns badkar i flera olika designer och storlekar; både i plåt och sanitetsakryl, samt i modeller som passar bra för inbyggnad.

Läs mer om våra badkar och resten av vårt omfattande sortiment på alternabadrum.se, i våra sociala kanaler eller i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan. 

 

Relaterade produkter

You may also be interested in