Alterna, Rita ditt nya badrum i vårt verktyg

Rita enkelt ditt nya badrum i vårt verktyg

Du får snabbt en bild av hur ditt badrum kan se ut. Rita in nya produkter och färger, när du är klar har du inspirerande bilder med fullständig inredningslista

Ett nytt badrum – En positiv upplevelse

Nu gör vi det enklare för dig att välja badrum. Du behöver helt enkelt inte fundera så länge på hur ditt nya badrum kommer att se ut. Med några enkla knapptryck skapar du snabbt en bild av badrummet – exakt så som du vill ha det. 

Kom igång direkt – planera och rita ditt badrum

Med vår bygg-själv-tjänst kan du välja mellan olika möbelserier, storlekar och färger. Byt och prova dig fram som du vill tills du är nöjd.

Goda råd när du ska designa och inreda ett nytt badrum

  • Fundera på vad som fungerar bra – och mindre bra – i ditt nuvarande badrum.
  • Tänk över hur du och din familj använder badrummet i vardagen, och hur mycket utrymme ni behöver.
  • Samla inspiration och få idéer till val av material, färger och tillbehör.

 

Alterna Badrum
Rita snabbt upp och se hur bra
ditt nya badrum kan bli
Jag vill rita mitt badrum nu!

Allt för badrummet

Stort eller litet – badrummet är ett av ditt hems viktigaste platser. Badrummet används från morgon till kväll, och ska vara en plats där du kan trivas och må bra. Det har vi på Alterna badrum tagit fasta på när vi skapat våra produkter. Med användaren i fokus, och med stor respekt för kvalitet och miljö, har vi byggt upp ett sortiment av produkter och lösningar för alla smaker och behov. För att du ska kunna skapa ett badrum att trivas i – i dag, i morgon och i år framöver.

Allt på lager

Något som både kunder och installatörer uppskattar väldigt mycket, är att alla produkter så gott som alltid finns tillgängliga direkt. Tiden mellan beställning och leverans är lika lång som det tar att svänga förbi något av alla våra lager och hämta grejerna. Ingen behöver vänta. Inte installatören, inte du. När du väl bestämt dig är det nya badrummet snart klart.