Mitt badrum

Skicka din lista till en bekant, så kan ni gemensamt lägga till produkter på samma lista och/eller ge den till ditt ombud för att kunna köpa produkterna direkt.

Så här hanterar vi personuppgifter på Alterna badrum

På Alternabadrum hittar du ett komplett sortiment inför ditt badrumsbyggande eller renovering. På den här sajten kan du som konsument inte handla direkt men ta del av sortiment och få en uppfattning av ditt pris. Via mejlformuläret kan du skicka listan till en återförsäljare, se fliken återförsäljare, där du sedan kan handla produkterna. 

De uppgifter du skriver i mejlet lagras på sajten som ligger på en extern server. Syftet med att spara uppgifterna är att kunna följa upp den service vi ger via Alternabadrum för att kunna försäkra oss om att du är nöjd med hur återförsäljaren har hanterat ditt projekt. Detta innebär att det är vi och den du mejlar till som tar del av dina uppgifter. Du har möjlighet att själv välja vem du skickar dina uppgifter till såsom återförsäljare, vald installatör eller någon annan. Vi kommer att spara dina uppgifter under ca 1 år, tiden mellan lanseringar av nytt sortiment, varpå vi tar bort sparade uppgifter i systemet.  

För mer information gällande vår hantering av personuppgifter läs här >>

Du har inte lagt till några produkter