Allt för badrummet

Stort eller litet – badrummet är ett av ditt hems viktigaste platser. Badrummet används från morgon till kväll, och ska vara en plats där du kan trivas och må bra. Det har vi på Alterna badrum tagit fasta på när vi skapat våra produkter. Med användaren i fokus, och med stor respekt för kvalitet och miljö, har vi byggt upp ett sortiment av produkter och lösningar för alla smaker och behov. För att du ska kunna skapa ett badrum att trivas i – i dag, i morgon och i år framöver.

Alltid på lager

Något som både kunder och installatörer uppskattar väldigt mycket, är att alla produkter så gott som alltid finns tillgängliga direkt. Tiden mellan beställning och leverans är lika lång som det tar att svänga förbi något av alla våra lager och hämta grejerna. Ingen behöver vänta. Inte installatören, inte du. När du väl bestämt dig är det nya badrummet snart klart.

Lager

Fungerar alltid 

När du väljer Alternas produkter drar du nytta av att moderföretaget har slipat på kvalitet och funktion i 350 år. Så länge var det sedan franska Saint-Gobain bildades för att bygga slottet i Versailles. När slottet nyligen renoverades var det Saint-Gobain som återigen fick göra jobbet. I Sverige är det Dahl, ledande på allt som har med flödande vatten att göra, som säljer Alterna.

Kvalitet och funktion är två ledord vid produktion och design av Alternasortimentet oavsett produkt.  Vårt koncernbolaget Saint-Gobain är ett av de bolag som har signerat FN Global Compact avtalet. Ett avtal med 10 punkter för att skapa internationella principer kring ämnen relaterade till miljö och mänskliga rättigheter. 

Miljö

 

 

 

Alterna marknadsförs i Sverige av Dahl. Dahl ingår i Saint-Gobain Distribution Sweden, SGDS Gruppen, som ingår i Saint-Gobain börsnoterat i Paris. Vill du veta hur vi hanterar personuppgifter är du välkommen att läsa mer här.

Alterna No13

I Alternakatalogen hittar du alla detaljer för badrummet

Bläddra i katalogen online nu direkt! Du kan även beställa den här och nu för att få den skickad direkt till dig. Det gör du via länken nedan.

Bläddra i katalogen nu direkt! Beställ Alterna katalogen