Nya speglar i Alternas sortiment

Bliss spegel med infälld LED-belysning.

NYHET - 25 MAJ 2021 

Bliss spegel med infälld LED-belysning.

 

För oss och våra kunder är spegeln en viktig detalj i badrummet – därför har vi speglar i flera olika utföranden att välja mellan – exempelvis runda och fyrkantiga, med och utan belysning.

I syfte att gå ännu fler kunder till mötes har vi nu utökat sortimentet ytterligare.

Bland nytillskotten återfinns bland annat Gamma Rund – en rund planspegel med aluminiumram, som finns i tre olika storlekar mellan 600 och 1 200 mm i diameter. Gamma finns sedan tidigare i fyrkantigt utförande, och nytt för i år är även att den nu finns med vit ram, både i runt och fyrkantigt utförande.

Bliss, som ingår i sortimentet sedan tidigare i runt utförande, finns nu även i fyrkantigt utförande. Bliss har infälld LED-belysning, touchknapp och möjlighet till temperaturfärgskifte (4 000/6 000K). Båda utförandena finns i flera olika storlekar.

Särskilt stolta är vi över nykomlingen Beta. Beta har infälld LED-slinga i bakkant av spegeln, dold strömbrytare och avimningsfunktion. Beta finns i både runt och fyrkantigt utförande, i tre respektive fyra olika storlekar.

Läs mer om våra speglar i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan eller bläddra online.

Relaterade produkter