100 % vattentåligt – design och funktion i perfekt harmoni – Isella Aqua Wave

Vi på Alterna är väldigt stolta över att kunna presentera det senaste tillskottet i Isella Aqua-serien – Isella Aqua Wave. Med de smarta Aqua-möblerna elimineras risken för fuktskadade möbler i badrummet, och tack vare den eleganta designen med lådfronter i ett mjukt vågmönster är Isella Aqua Wave redo att flytta in även i finrummet.

Precis som övriga Aqua-möbler är Isella Aqua Wave tillverkad i ett 100 % vattentåligt material, som förblir fuktsäkert även om man skulle behöva borra eller såga i möbeln. Underskåpet har två mjukstängande lådor, som pryds av stilrena handtagslister. Skåpet kan fås med ett tvättställ i antingen porslin eller mineralkomposit.

Utöver den läckra matt petroleumblå varianten, finns Isella Aqua Wave även i klassisk och stilren matt vit. För att skapa sin egen personliga touch väljs handtagslister i antingen matt vit, matt svart, borstad aluminium eller borstad brons. Varje kombination skapar ett helt eget intryck.

alternabadrum.se kan du läsa mer om oss och vårt sortiment, och genom att följa oss i våra sociala kanaler får du löpande uppdateringar om vad som händer hos oss – vi finns både på Facebook och Instagram. Ytterligare information och inspiration finns att hämta i vår produktkatalog, som du hittar hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan. 

Alterna är ett av Europas ledande varumärken inom badrum. Vi erbjuder ett djupt och brett sortiment med allt ifrån möbler, duschlösningar och badkar till handdukstorkar, speglar och smarta tillbehör. Samtliga produkter är designade med fokus på kvalitet, funktionalitet och hållbarhet. 

Alterna marknadsförs i Sverige av bolag inom SGDS Gruppen AB.    

Besök oss gärna på www.alternabadrum.se eller kontakta oss på info@alternabadrum.se  

Presskontakt