Basic Aqua spegelskåp med skjutdörr – 100% vattentåligt

Spegelskåpet Basic Aqua har två smidiga skjutdörrar som gör det enkelt att komma åt innehållet i skåpet, samtidigt som de sparar utrymme i badrummet. Spegelskåpet är 100 % vattentåligt, vilket innebär att det står emot vatten även om man skulle behöva såga eller borra i det! Dessutom är det tillverkat i delvis återvunnet material, och helt återvinningsbart!

Designen är klassiskt enkel med högblank vit finish, och inuti skåpet finns två flyttbara glashyllor. För maximal valfrihet finns spegelskåpet att få med eller utan eluttag, samt med eller utan belysningsramp. Belysningsrampen finns i två varianter: antingen med fyra lampor – två riktade uppåt och två nedåt – eller med två lampor riktade nedåt.

Som alternativ till skjutdörrar, finns spegelskåpet också med två mjukstängande, dubbelsidiga spegeldörrar.

I produktserien finns även underskåp, högskåp och belysningsramp.

alternabadrum.sekan du läsa mer om oss och vårt sortiment, och genom att följa oss i våra sociala kanaler får du löpande uppdateringar om vad som händer hos oss – vi finns både på Facebookoch Instagram. Ytterligare information och inspiration finns att hämta i vår produktkatalog, som du hittar hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Alterna är ett av Europas ledande varumärken inom badrum. Vi erbjuder ett djupt och brett sortiment med allt ifrån möbler, duschlösningar och badkar till handdukstorkar, speglar och smarta tillbehör. Samtliga produkter är designade med fokus på kvalitet, funktionalitet och hållbarhet.

Alterna marknadsförs i Sverige av bolag inom Saint Gobain-koncernen.

Besök oss gärna på www.alternabadrum.se eller kontakta oss på info@alternabadrum.se  

Presskontakt