Isabella Aqua – står emot fukt i alla lägen

Vattenstänk och högre luftfuktighet kan vara ofrånkomligt i badrummet, med följden att möbler och produkter efter en tid riskerar att påverkas och i värsta fall ta skada.

Med möbler som Isabella Aqua elimineras risken för fuktskadade möbler. Underskåpet Isabella Aqua är 100 % vattentåligt och förblir fuktsäkert även om man skulle behöva borra eller såga i det. Med andra ord är det en möbel som står pall för det mesta och klarar av ännu lite tuffare tag, än det traditionellt vardagliga användandet. Som en extra bonus är möbeln tillverkad av delvis återvunnet material och är helt återvinningsbar.

Smart design som kombinerar det mjuka med det strikta, och som gör tvättstället rymligt trots sin litenhet. Perfekt för det lilla badrummet. Färgen på Isabella Aqua är vit.

I vårt smarta Aqua-sortiment finns även underskåp med antingen en eller två lådor, eller med dörrar, samt spegelskåp, belysning och högskåp – samtliga möbler med samma 100 %-iga vattentålighet. Det finns serier i högblank vit och en i matt vit.

alternabadrum.se kan du läsa mer om oss och vårt sortiment, och genom att följa oss i våra sociala kanaler får du löpande uppdateringar om vad som händer hos oss – vi finns både på Facebook och Instagram. Ytterligare information och inspiration finns att hämta i vår produktkatalog, som du hittar hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan. 

Alterna är ett av Europas ledande varumärken inom badrum. Vi erbjuder ett djupt och brett sortiment med allt ifrån möbler, duschlösningar och badkar till handdukstorkar, speglar och smarta tillbehör. Samtliga produkter är designade med fokus på kvalitet, funktionalitet och hållbarhet. 

Alterna marknadsförs i Sverige av bolag inom SGDS Gruppen AB.    

Besök oss gärna på www.alternabadrum.se eller kontakta oss på info@alternabadrum.se  

Presskontakt