Lusso duschhylla löser förvaringen i duschen

Med Alternas smarta duschhylla Lusso blir det enklare att hålla snyggt i duschen. Duschhyllan fästs mellan väggen och duschväggen och tar på så sätt snyggt och smidigt vara på utrymmet i duschen, och löser problemet med flaskor och annat som förvaras på golvet. Hyllan, som har en matt svart nyans, kan användas tillsammans med Lussoduschar med svart profil.

Lusso kan monteras borrfritt på antingen höger eller vänster sida, är två meter hög och har sju fasta hyllplan fördelade på olika höjder. På så sätt rymmer den allt man kan vilja förvara i duschen – både mindre förpackningar och extra höga flaskor.

Duschhyllan passar samtliga Lusso, Lusso Black och Lusso Chess duschhörnor och nischdörrar. För att skapa en kvadratisk duschhörna, används storleken 80 x 90 eller 90 x 80 tillsammans med duschhyllan.

Lusso duschhylla finns även i aluminiumfärg.

alternabadrum.se kan du läsa mer om oss och vårt sortiment, och genom att följa oss i våra sociala kanaler får du löpande uppdateringar om vad som händer hos oss – vi finns både på Facebook och Instagram. Ytterligare information och inspiration finns att hämta i vår produktkatalog, som du hittar hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Alterna är ett av Europas ledande varumärken inom badrum. Vi erbjuder ett djupt och brett sortiment med allt ifrån möbler, duschlösningar och badkar till handdukstorkar, speglar och smarta tillbehör. Samtliga produkter är designade med fokus på kvalitet, funktionalitet och hållbarhet.

Alterna marknadsförs i Sverige av bolag inom Saint Gobain-koncernen.

Besök oss gärna på www.alternabadrum.se eller kontakta oss på info@alternabadrum.se   

Presskontakt