Nu är den nya Alternakatalogen här!

Vi på Alterna presenterar nu årets katalog. Katalogen är fylld från pärm till pärm med inspirerande bilder och information om hela vårt sortiment – en skön blandning av spännande nyheter och härliga klassiker. Något att sitta och bläddra i och låta sig inspireras av, med andra ord.

Även vår hemsida är uppdaterad med allt nytt, så kika gärna in på alternabadrum.se för ytterligare inspiration och idéer.

De nya produkterna som presenteras i katalogen och på hemsidan har tagits fram med utgångspunkt i vad våra kunder har efterfrågat, i syfte att komplettera och matcha befintligt sortiment.

Hos oss på Alterna finns allt som behövs för ett badrum genom hela livet – allt från möbler, handdukstorkar och duschlösningar till WC, badkar och speglar. Och en hel del däremellan. Våra produkter är framtagna med fokus på design, funktionalitet och hållbarhet och går med fördel att mixa och matcha med varandra. Många av våra möbler och duschväggar finns att få i flera olika färger och storlekar, vilket gör att det är lätt att hitta något som passar för alla badrum.

Våra produkter finns i BIM Objects, Winner, Spark Vision och Libitum. En stor del av sortimentet har EPD och även andra märkningar och klassificeringar, såsom SundaHus och Byggvarubedömning.

På alternabadrum.se kan du läsa mer om oss och vårt sortiment, och genom att följa oss i våra sociala kanaler får du löpande uppdateringar om vad som händer hos oss – vi finns både på Facebook och Instagram. Ytterligare information och inspiration finns att hämta i vår produktkatalog, som du hittar hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Alterna är ett av Europas ledande varumärken inom badrum. Vi erbjuder ett djupt och brett sortiment med allt ifrån möbler, duschlösningar och badkar till handdukstorkar, speglar och smarta tillbehör. Samtliga produkter är designade med fokus på kvalitet, funktionalitet och hållbarhet. 

Alterna marknadsförs i Sverige av bolag inom SGDS Gruppen AB.    

Besök oss gärna på www.alternabadrum.se eller kontakta oss på info@alternabadrum.se  

Presskontakt