Mässingsdetaljer förgyller badkaret Leone

Lejontassarna som pryder badkaret Leone för tankarna till svunna tider, och ger badkaret en klassiskt romantisk känsla – en häftig kontrast i vilket modernt badrum som helst. Nu finns tassarna även i mässing, som ytterligare förstärker känslan av lyx och elegans, samtidigt som den blanka mässingen ger badrummet en exklusiv och varm atmosfär.

Leone har en liggdel med skön lutning som lämpar sig perfekt för långa, avslappnande bad. Badkaret är formgjutet i hållbar och lättstädad sanitetsakryl och har högblank finish – något som bidrar till den eleganta känslan. Leone förtjänar att stå i centrum, och kan tack vare sin fina design med fördel placeras fristående i badrummet.

Utöver mässing, finns tassarna även i vitt, svart och krom; allt för att göra det enkelt att sätta sin egen personliga prägel på badkaret. Badkaret finns i två storlekar.

I vårt djupa och breda sortiment finns många härliga badkar att välja bland – i olika stilar, storlekar och material.

Läs mer om vårt omfattande sortiment på alternabadrum.se, i våra sociala kanaler eller i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Alterna är ett av Europas ledande varumärken inom badrum, och erbjuder ett sortiment med allt från möbler till dusch, handdukstorkar, badkar och tillbehör. Alterna står för både form och funktion som lyfter alla badrum. 

Alterna marknadsförs i Sverige av bolag inom SGDS Gruppen AB.  

Besök oss gärna på www.alternabadrum.se eller kontakta oss på info@alternabadrum.se

Presskontakt