Tvättställ för alla badrum

Vi på Alterna vet att både smak och behov skiljer sig åt när det kommer till vad man vill ha i sitt badrum. Därför strävar vi efter att kunna erbjuda ett så djupt och brett sortiment som möjligt, och vi arbetar löpande med att utveckla vårt produktutbud.

Våra tvättställ är inget undantag. Hos oss finns allt från tvättställ i olika designer och former som kan kombineras med våra möbler på näst intill oändligt många olika sätt, till väggmonterade tvättställ för ett luftigt intryck.

Tvättställ i porslin

Den som vill ha ett fristående porslinstvättställ, kan välja mellan flera olika modeller – samtliga väggmonterade, för en öppen och avskalad känsla. Picto har en mjuk form, stilrena linjer och en upphöjd bakkant som hindrar vattnet från att rinna bakom tvättstället. Den moderna designen gör att det med lätthet kan matchas med andra produkter i vårt sortiment. Kvadratiska Piazza ger ett stilrent, modernt intryck och Basic – vårt funktionella bastvättställ – finns i flera olika storlekar.

Möbeltvättställ i porslin eller mineralkomposit

Till underskåpen i våra möbelserier Ella, Isella, Gabriella och Luxor ingår tunna möbeltvättställ i antingen porslin eller mineralkomposit. Porslinstvättställen har en mjukt rundad kant och raka former i bassängen, medan tvättställen i mineralkomposit har raka ytterkanter och mjukare formad bassäng.

För 120-underskåpen är tvättställen i porslin med bassängen till vänster och en avställningsyta till höger, eller vice versa. De går också att få med dubbla bassänger.

Ovanpåliggande tvättställ på bänkskiva

Våra fina ovanpåliggande tvättställ är tillverkade i porslin, och de kombineras med en svart eller vit bänkskiva i slittålig kvartskomposit. Välj mellan matt svart och matt vitt tvättställ, samt runt och rektangulärt utförande. Kombinera tvättställ och bänkskiva i matchande färg för en enhetlig look, eller i kontrasterande färger för ett mer vågat uttryck.

Läs mer om vårt omfattande sortiment på alternabadrum.se, i våra sociala kanaler eller i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Alterna är ett av Europas ledande varumärken inom badrum, och erbjuder ett sortiment med allt från möbler till dusch, handdukstorkar, badkar och tillbehör. Alterna står för både form och funktion som lyfter alla badrum. 

Alterna marknadsförs i Sverige av bolag inom SGDS Gruppen AB.  

Besök oss gärna på www.alternabadrum.se eller kontakta oss på info@alternabadrum.se

Presskontakt