Extra tåliga badrumsmöbler i Alternas sortiment

Extra tåliga badrumsmöbler i Alternas sortiment

Termoplast gör att Ella Aqua och Basic Aqua är extremt vattentåliga.

Alternas breda sortiment uppskattas av många för sin mångsidighet, och den utpräglade kombinationen design och funktionalitet. Tidigare i år presenterade vi nytillskottet Ella Aqua – en serie med fokus på extra tålig- och hållbarhet. Nu utökas sortimentet ytterligare med Basic Aqua, även det en produktserie som lämpar sig särskilt väl för utrymmen som är extra utsatta för väta och fukt.

Ella Aqua och Basic Aqua är tillverkade i termoplast – ett material som gör möblerna extremt vattentåliga. Skivorna förblir vattentäta till och med om man behöver såga eller borra i dem!

Ytterligare något som gör dessa produktserier speciella, är det faktum att de är helt återvinningsbara; skåpen sorteras som hårdplast, och beslag, handtag och gångjärn sorteras som metall.

Ella Aqua Med raka linjer och tunt tvättställ i antingen porslin eller mineralkomposit ger Ella Aqua ett enkelt och avskalat intryck. Ella Aqua finns som underskåp med en stor mjukstängande låda, i två modeller; 50 Kompakt och 60.

Basic Aqua Basic Aqua är en möbelserie i klassisk design bestående av underskåp med tvättställ i porslin, högskåp, spegelskåp samt belysningsramper med två eller fyra LED-lampor. För alternativet med fyra lampor, är två av lamporna riktade nedåt och två uppåt. Dörren till underskåpet är vändbar och ett flyttbart hyllplan ingår.

Båda serierna är högblankt vita och går utmärkt att matcha med varandra.

Läs mer om Ella Aqua och vårt övriga sortiment i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Relaterade produkter