Isellaserien utökas med väggskåp

Isellaserien utökas med väggskåp

NYHET - 23 SEPTEMBER 2021 

Väggskåpen passar utmärkt exempelvis över tvättmaskinen eller bakom WC:n.

Vi arbetar löpande med att ta fram nya produkter till vårt sortiment, i vår strävan att möta våra kunders behov och önskemål. Vårt mål är att alltid kunna erbjuda ett stort utbud av väldesignade och funktionella produkter för badrummet.

Vår populära Isellaserie, som uppskattas för sina rena, raka linjer och jordnära, ungdomliga stil, har fram till nyligen bestått av kommoder och högskåp. Tidigare i våras presenterade vi nyheten att vi nu erbjuder möjligheten att få underskåpet med luckor, istället för lådor.

Nu utökar vi serien ytterligare med ett nytillskott i form av väggskåp. Väggskåpen passar utmärkt exempelvis över tvättmaskinen eller bakom WC:n.

Väggskåpet i Isellaserien finns i två storlekar – B 315 x H 700 x D 136 mm, respektive B 600 x H 700 x D 390 mm – samt i utförandena matt vit, högblank vit samt matt ljusgrå. Två flyttbara hyllplan i glas ingår.

Dörrar och lådor i Isellaserien är mjukstängande, och kompletteras med valfria beslag som beställs separat. Genom att själv välja beslag, skapar man enkelt just den look man vill ha.

Läs mer om Isella och vårt övriga sortiment i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Relaterade produkter