Lussoserien utökas med två nya, vita duschväggar

Lusso Chess duchhörna

NYHET - 22 APRIL 2021 

Vi utökar vår populära duschväggserie Lusso, och kan nu stolt presentera nytillskotten Lusso White och Lusso Chess i vitt. Vi strävar efter att ständigt utveckla och uppdatera vårt sortiment för att tillmötesgå våra kunders behov och önskemål, och vi upplever att de vita nytillskotten utgör ett utmärkt komplement till det befintliga utbudet.

Lusso White duschhörna har klart glas, vita väggprofiler och handtag/knoppar, och går att få som rak eller svängd modell med måtten 80x80 eller 90x90, eller som skärmvägg.

Med sitt rutmönstrade glas i spröjsmanér tillför Lusso Chess något helt nytt till badrumsvärlden. Finns som duschhörna och fast skärmvägg. Väggprofilerna är i vit aluminium och duschhörnan öppnas och stängs med vita handtag eller knoppar.

I likhet med övriga Lussosortimentet är Lusso White och Lusso Chess enkla och smidiga att montera – allt som behövs är ett par händer – och glaset har en smuts- och kalkavvisande behandling som gör att det håller sig rent längre.

Läs mer om Lusso i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Relaterade produkter