Lussoserien växer – nu finns vikdörrarna även med frostat glas

Vikdörrar

NYHET - 19 OKTOBER 2021 

Det frostade glaset ger ett diskret insynsskydd och ett stilrent och elegant intryck.

 

Lusso är Alternas mest omfattande duschväggsserie, som erbjuder möjligheten att välja mellan hörnlösning, skärmvägg eller nischdörr, olika glas, profiler i olika färger, samt raka, svängda eller vikbara dörrar. Vi vet att våra kunder har olika behov och önskemål – därför är det viktigt för oss att ha ett brett sortiment. Inte minst vad gäller utbudet av duschlösningar.

I vår strävan att möta våra kunders önskemål, pågår en ständig utveckling av sortimentet. Även om många av våra produktserier – såsom Lusso – är omfattande, så ser vi dem aldrig som färdigutvecklade.

Vi tycker därför att det är jättekul att få presentera det senaste tillskottet i Lussoserien – Lusso vikdörr med frostat glas.

Med Lusso vikdörrar kan utrymmet i badrummet utnyttjas till max, eftersom dörrarna på ett smidigt sätt kan vikas in helt mot väggen efter användning. De tar heller ingen plats att öppna. Det frostade glaset ger ett diskret insynsskydd och ett stilrent och elegant intryck, vilket förstärks av kromade gångjärn, blankpolerade aluminiumprofiler och avfasade handtagshål. Lusso vikdörr finns både som duschhörna och nischdörr.

Enkel och justerbar infästning och justerbara väggprofiler ger vikdörrarna en okomplicerad montering. Hela serien kan även monteras borrfritt.

Lusso vikdörr finns sedan tidigare med klart glas.

Läs mer om Lusso och vårt övriga sortiment i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Relaterade produkter