Picto duschkabin – en snabb och smart lösning

Picto duschkabin

NYHET - 28 JUNI 2022 07:45

Picto - en skön nyhet i vårt sortiment

En duschkabin är en smart lösning när man snabbt vill få en dusch på plats. Nu kan vi glatt och stolt presentera ännu en duschkabin i vårt härliga sortiment – Picto!

Duschkabinen Picto har en halvrund form, och är designad för att placeras i ett hörn. Skjutdörrarna, som är i 5 mm klart glas, är försedda med dörrknoppar i modern, fyrkantig design. Även panelerna är i klart glas, sånär som på bakpanelerna som är vita.

Picto levereras med en vit funktionspanel med tvålhylla och handduschset. Duschsetet består av handdusch med 1-strålsfunktion, metallduschslang, samt duschstång med glider. Den smarta tvålhyllan har en metallbåge som håller duschprodukterna på plats. Picto är förberedd med kopplingar för 160 c/c, blandare beställs separat.

Duschkaret har ställbara ben och avtagbar front, för att kompensera eventuella ojämnheter i golvet samt underlätta rengöring. Avloppssats ingår.

Picto finns i två olika storlekar.

I vårt sortiment finns, utöver Picto, flera snygga och praktiska duschkabiner att välja bland. Läs mer om vårt omfattande sortiment på alternabadrum.se, i våra sociala kanaler eller i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Relaterade produkter