Bella – en liten, smart och komplett lösning

Tack vare sin kompakta storlek är möbelpaketet Bella en perfekt lösning för det mindre badrummet, gästtoaletten eller kanske attefallshuset. Skåpet är endast 22,5 cm djupt, och därmed ett av marknadens grundaste underskåp. Även om det är litet, innehåller det funktionella möbelpaketet allt som behövs; underskåp med flyttbar hylla, ett stilrent porslinstvättställ i robust fyrkantig design samt en matchande planspegel.

För maximal flexibilitet är tvättstället vändbart, vilket innebär att blandaren kan installeras på höger eller vänster sida, beroende på behov. Underskåpet lämpar sig bra för förvaring av exempelvis gästhanddukar eller toalettpapper, och dörren till skåpet öppnas med smart push-open-funktion.

Nu har möbelpaketet utökats och finns nu även i en härlig matt ljusgrå nyans. Den grå färgen är lätt att matcha med övriga färger i badrummet, utan att sticka ut alltför mycket

Bella finns sedan tidigare i högblank vit.

Läs mer om vårt omfattande sortiment på alternabadrum.se, i våra sociala kanaler eller i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Alterna är ett av Europas ledande varumärken inom badrum, och erbjuder ett sortiment med allt från möbler till dusch, handdukstorkar, badkar och tillbehör. Alterna står för både form och funktion som lyfter alla badrum. 

Alterna marknadsförs i Sverige av bolag inom SGDS Gruppen AB.  

Besök oss gärna på www.alternabadrum.se eller kontakta oss på info@alternabadrum.se

Presskontakt