Alterna presenterar årets katalog

Vi på Alterna är oerhört stolta över våra produkter och den position vi har nått på marknaden – i dag är vi ett av Europas största varumärken inom badrumsinredning. Våra produkter kännetecknas av genomtänkt design, kvalitet och funktionalitet, och eftersom det mesta finns lagerlagt kan vi erbjuda våra kunder snabba leveranser utan väntetid.

Hela vårt sortiment finns samlat i vår katalog, och nu har vi glädjen att kunna presentera årets upplaga av den. Den har en ny kostym, och innehåller som vanligt en blandning av spännande nyheter och härliga gamla trotjänare. I katalogen kan du ta del av inspirerande bilder och tips, samt läsa om produkterna i vårt generösa sortiment av möbler, duschlösningar, handdukstorkar och allt annat som hör till ett modernt, funktionellt badrum. Ett badrum för hela livet, helt enkelt.

I katalogen finns utförlig information om alla nyheter i sortimentet, samt befintliga produkter. Den kan enkelt och smidigt laddas ner här.

De nya produkterna har tagits fram för att matcha och komplettera befintligt utbud och smälta in bra i sortimentet. Nyheterna återfinns inom flera olika områden, till exempel möbelserien Luxor, Ray handdukstorkar och vår 100 % vattentåliga Aqua-serie.

Läs mer om vårt omfattande sortiment på alternabadrum.se, i våra sociala kanaler eller i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan. 

Alterna är ett av Europas ledande varumärken inom badrum, och erbjuder ett sortiment med allt från möbler till dusch, handdukstorkar, badkar och tillbehör. Alterna står för både form och funktion som lyfter alla badrum.  

Alterna marknadsförs i Sverige av bolag inom SGDS Gruppen AB.    

Besök oss gärna på www.alternabadrum.se eller kontakta oss på info@alternabadrum.se

Presskontakt