Opus Mini Slim – en snygg, smidig och slammerfri WC-sits

Opus Mini Slim är en elegant WC-sits i hårdplast, med stilrent slimmad design, som med sin nätta utformning ger ett diskret intryck. Sitsen har en smart mjukstängningsfunktion, som gör att den stängs mjukt och smidigt, för att undvika slammer. Tack vare de medföljande rostfria snabbfästena, är den dessutom enkel att montera och rengöra.

Opus Mini Slim passar till Opus Mini Smart – en vägghängd WC-skål i porslin utan spolkant, vilket gör den extra hygienisk. Tack vare sin nätta storlek, passar den särskilt bra i det lilla badrummet. Den är dessutom Easy Clean-behandlad, för enklare rengöring.

I Opus-serien finns även Maxi Classic och Maxi Smart, med flera olika sitsalternativ.

Det är lätt att glömma bort att valet av WC-sits – precis som alla andra detaljer i badrummet – har en roll att spela när det gäller att skapa det optimala rummet, men faktum är att det kan göra mer än man tror. I vårt sortiment finns därför en rad olika WC-sitsar att välja bland.

Läs mer om vårt omfattande sortiment på alternabadrum.se, i våra sociala kanaler eller i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Alterna är ett av Europas ledande varumärken inom badrum, och erbjuder ett sortiment med allt från möbler till dusch, handdukstorkar, badkar och tillbehör. Alterna står för både form och funktion som lyfter alla badrum. 

Alterna marknadsförs i Sverige av bolag inom SGDS Gruppen AB.  

Besök oss gärna på www.alternabadrum.se eller kontakta oss på info@alternabadrum.se

Presskontakt