Nykomlingen i Luxorserien för tankarna till naturen

Det händer alltid en massa spännande hos oss på Alterna – inte minst i form av nya produkter i sortimentet. Nu sticker vi ut hakan lite extra, genom att utmana det mer konventionella utbudet av badrumsmöbler på marknaden. Vi är otroligt stolta över att få presentera Luxor i en härlig, matt skogsgrön nyans som på ett elegant sätt kombinerar känslan av lyx med toner från naturen. Den sköna gröna nyansen är ett välkommet tillskott för alla som vill och vågar ta ut svängarna och gå bortom mer traditionella färger i badrummet.

Luxor andas funktionalitet och exklusivitet i skön harmoni, och det är lätt att förstå varför den är en av storfavoriterna hos våra kunder. De raka linjerna, infällda greppen på lådor och dörrar, samt de klassiskt stilrena tvättställen, ger badrummet en exklusiv känsla, och tack vare att möblerna finns i olika storlekar och djup, är det enkelt att kombinera dem för att få önskad lösning utifrån egna behov och förutsättningar.

I serien ingår underskåp och högskåp i färgerna matt vit, matt ljusgrå, matt svart, samt nykomlingen matt skogsgrön. Underskåpet har två mjukstängande lådor, varav den nedersta har ett praktiskt eluttag. Välj mellan ett stilrent möbeltvättställ i porslin eller mineralkomposit, eller kombinera bänkskiva och ovanpåliggande tvättställ för att sätta din egen prägel – svart eller vit bänkskiva, runt eller rektangulärt tvättställ, enkel- eller dubbelho? Kombinationerna är näst intill oändliga.

Som matt vit och matt ljusgrå finns underskåp och högskåp även i en grund variant.

Här kan du läsa mer om vår skogsgröna Luxor.

alternabadrum.se kan du läsa mer om oss och vårt sortiment, och genom att följa oss i våra sociala kanaler får du löpande uppdateringar om vad som händer hos oss – vi finns både på Facebook och Instagram. Ytterligare information och inspiration finns att hämta i vår produktkatalog, som du hittar hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Alterna är ett av Europas ledande varumärken inom badrum. Vi erbjuder ett djupt och brett sortiment med allt ifrån möbler, duschlösningar och badkar till handdukstorkar, speglar och smarta tillbehör. Samtliga produkter är designade med fokus på kvalitet, funktionalitet och hållbarhet.

Alterna marknadsförs i Sverige av bolag inom SGDS Gruppen AB.  

Besök oss gärna på www.alternabadrum.se eller kontakta oss på info@alternabadrum.se

Presskontakt