Klassisk och tuff på samma gång – Gabriella i svart

En ny, svart nyans som utstrålar kaxighet och stil – det är det senaste tillskottet i möbelserien Gabriella. Det tuffa uttrycket, i kombination med den klassiskt eleganta designen, ger badrummet en modern och sober känsla.

I Gabriellaserien blandas stilren tidlöshet med raka linjer och vackra dörrspeglar. I serien ingår underskåp i flera bredder och två djup, samt högskåp. Utöver matt svart finns Gabriellamöblerna sedan tidigare även i matt vit och matt ljusgrå.

Underskåpet har två eller fyra mjukstängande lådor – beroende på bredd –, och levereras med ett tvättställ i porslin eller mineralkomposit i klassisk design, alternativt med en bänkskiva och ovanpåliggande runt eller rektangulärt tvättställ. Genom att kombinera tvättställ och bänkskiva – som båda finns i vitt och svart – på önskat sätt, skapas enkelt ett personligt badrum.

Högskåpet har en mjukstängande låda, två vändbara dörrar samt två flyttbara glashyllor.

För högsta flexibilitet levereras Gabriella utan handtag. Alterna har en stor bredd av handtag och knoppar att välja mellan – allt för att användaren ska kunna sätta sin personliga prägel på möblerna. Möblerna levereras färdigmonterade, vilket gör installationen snabb, enkel och smidig.

alternabadrum.se kan du läsa mer om oss och vårt sortiment, och genom att följa oss i våra sociala kanaler får du löpande uppdateringar om vad som händer hos oss – vi finns både på Facebook och Instagram. Ytterligare information och inspiration finns att hämta i vår produktkatalog, som du hittar hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan. 

Alterna är ett av Europas ledande varumärken inom badrum. Vi erbjuder ett djupt och brett sortiment med allt ifrån möbler, duschlösningar och badkar till handdukstorkar, speglar och smarta tillbehör. Samtliga produkter är designade med fokus på kvalitet, funktionalitet och hållbarhet. 

Alterna marknadsförs i Sverige av bolag inom SGDS Gruppen AB.

Besök oss gärna på www.alternabadrum.se eller kontakta oss på info@alternabadrum.se  

Presskontakt