Alterna Aqua – optimala problemlösare i utsatta miljöer

En vanlig utmaning i badrummet är att möbler och produkter efter en tid påverkas av fukten i rummet. Vattenstänk och högre luftfuktighet är ofrånkomligt och något som badrumsmöbler ska klara av. Om badrummet används ofta av många, med mycket fukt och stänk som följd – eller om möbeln skulle få en skada – finns risk att vatten så småningom tränger in och förstör möblerna.

Med utgångspunkt i det, har vi tagit fram vårt Aqua-sortiment. Dessa står verkligen pall för det mesta och klarar av ännu lite tuffare tag, än det traditionellt vardagliga användandet. Möblerna är 100 % vattentåliga och förblir fuktsäkra även om man skulle behöva borra eller såga i dem, vilket helt eliminerar risken för fuktskadade möbler. Som en extra bonus är de tillverkade av delvis återvunnet material och är helt återvinningsbara.

Nu presenterar vi de senaste tillskotten i Aqua-sortimentet; Isella och Ariella Aqua.

Underskåpet Isella Aqua är i matt vit och finns antingen med två mjukstängande dörrar och en hylla, eller med två rymliga, mjukstängande lådor. Till lådor och dörrar finns flera olika handtag och knoppar att välja mellan, för att sätta sin egen prägel på möbeln. Skåpet levereras med tvättställ i antingen porslin eller mineralkomposit.

Spegelskåpet Ariella Aqua – även det i matt vit – erbjuder ett smart och smidigt sätt att gömma undan saker i badrummet. Skåpet har eluttag och två dubbelsidiga spegeldörrar, och för den som vill ha lite extra ljus över tvättstället går det utmärkt att kombinera spegelskåpet med en belysningsramp i samma serie.

alternabadrum.se kan du läsa mer om oss och vårt sortiment, och genom att följa oss i våra sociala kanaler får du löpande uppdateringar om vad som händer hos oss – vi finns både på Facebook och Instagram. Ytterligare information och inspiration finns att hämta i vår produktkatalog, som du hittar hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan. 

 Alterna är ett av Europas ledande varumärken inom badrum. Vi erbjuder ett djupt och brett sortiment med allt ifrån möbler, duschlösningar och badkar till handdukstorkar, speglar och smarta tillbehör. Samtliga produkter är designade med fokus på kvalitet, funktionalitet och hållbarhet. 

Alterna marknadsförs i Sverige av bolag inom SGDS Gruppen AB.    

Besök oss gärna på www.alternabadrum.se eller kontakta oss på info@alternabadrum.se

Presskontakt