Allt till badrummet, med användaren i fokus

Allt till badrummet, med användaren i fokus

Ella – Avskalat och modernt

Gott om plats för förvaring och stilren design, det har Ella badrumsmöbler. I serien ingår underskåp och högskåp, med rymliga, mjukstängande lådor och vändbar dörr. Underskåpet finns i flera storlekar till både det lilla och stora badrummet. Ella kan väljas i färgerna högblank vit eller matt ljusgrå, och det tunna tvättstället finns i antingen porslin eller mineralkomposit. Handtag beställs separat, utifrån den ”look” som önskas. Även blandare, bottenventil och vattenlås beställs separat.

Extra vattentåligt är underskåpet Ella Aqua, av termoplast. Skåpet klarar extrema förhållanden när det gäller väta, och förblir vattentätt till och med om man skulle såga eller borra i det! Den snygga designen är densamma som för traditionella Ella. Ella Aqua finns i två modeller: 50 kompakt och 60. Långt, slimmat handtag ingår. Tvättställ och blandare köps separat.

Ella möbler >>

Ella Aqua underskåp >>

Ella

Flexibel duschväggsserie

Picto är en duschlösning med oändliga möjligheter, allt efter badrummets storlek och stil. Duschhörna, nischdörr eller en skräddarsydd kombination? Med Picto blir valet både fritt och spännande. Alla duschväggar är vändbara och enkelförpackade och duschhörnan kan kombineras på valfritt sätt. Väggarna finns i 800, 900 och 1 000 mm bredd, raka och svängda, samt i klart, gråtonat och frostat glas.

Med en svängradie på 180 grader kan dörrarna fällas in helt mot väggen när duschen inte används. Profilerna är av blankpolerad aluminium och dörrknopparna i förkromad mässing. Rörbreddningsprofil beställs separat, och detsamma gäller handtag om sådana önskas. 

Picto duschhörna >>

Picto nischdörr >>

Picto

Relaterade produkter