Picto reglerventil – liten, men betydelsefull

Picto reglerventil

NYHET - 20 JULI 2022 06:45

Den snygga och diskreta reglerventilen finns i flera färger

Picto reglerventil är ett av de senaste tillskotten i Alterna-sortimentet. Den må se liten ut för världen, men den kan spela en nog så stor roll för den som vill ansluta en kombitork till bostadens värmesystem.

Att koppla kombitorken till det slutna värmesystemet är det mest miljövänliga och kostnadseffektiva sättet att använda handdukstorken. Nackdelen med det, är att handdukstorken då inte fungerar när värmen i bostaden stängs av – exempelvis under sommarhalvåret. Med hjälp av reglerventilen, i kombination med en elpatron, kan handdukstorken användas utan problem även när bostadens värme är avstängd.

Picto är lika diskret som stilren och finns i tre olika färger – krom, matt svart och matt vit – för att enkelt kunna matchas med Alternas stora sortiment av handdukstorkar. Även Alternas elpatroner finns i matchande färger.

Alternas reglerventiler är universalprodukter och passar de flesta handduktorkar på den svenska marknaden.

Läs mer om vårt omfattande sortiment på alternabadrum.se, i våra sociala kanaler eller i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Relaterade produkter