Hos Alterna hittar du allt till ditt badrum

Hos Alterna hittar du allt till ditt badrum

Vi på Alterna är oerhört stolta över vårt sortiment. Självklart för den genomgående höga kvaliteten och snygga designen på våra produkter, men även för bredden i sortimentet. Oavsett om du är på jakt efter en ny dusch, smart och effektiv förvaring, eller kanske snygga och praktiska små tillbehör, så vill vi gärna tro att du kan hitta det hos oss.

I Alternas sortiment finns allt från möbler, badkar och duschväggar till handdukstorkar, belysning och speglar – samtliga produkter med fokus på design och funktionalitet. Många av våra produkter finns dessutom att få i olika storlekar och utföranden.

Vårt sortiment uppdateras löpande – allt för att möta kundernas behov och önskemål – och under året som gått har vi lagt till en hel del nya produkter till sortimentet, exempelvis speglarna Alfa, Bliss, Beta och Gamma, vita handdukstorkar och en ny variant av storsäljaren Isella – nu med luckor.

Läs mer om vårt omfattande sortiment på alterna.se, i våra sociala kanaler eller i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Relaterade produkter