Elhanddukstorken Ray – nu även med praktisk timerfunktion

Elhanddukstorken Ray

NYHET - 12 APRIL 2022 07:45

Praktisk och diskret timerfunktion

Vi uppdaterar löpande vårt sortiment, i syfte att kunna fortsätta erbjuda ett av marknadens mest kompletta och varierande utbud, och bland våra senast tillkomna produkter finns Ray med en praktisk timerfunktion. Den går att få på den välvda modellen, som har runda rör och stolpar. Med hjälp av timern undviker man att slösa på onödig energi, eftersom handdukstorken slår av av sig själv efter en bestämd tid. Timerfunktionen går att sätta på två eller fyra timmar.

Serien Ray består av ett antal elhanddukstorkar i olika design; som välvd och rak modell, som pinne och som S-formad modell. Samtliga varianter är tillverkade i polerat rostfritt stål, och funkar för både fast installation och med stickkontakt. Eftersom Ray finns i många olika varianter, är det lätt att hitta en passande handdukstork i Ray-serien, oavsett badrummets utformning och stil.

Hos oss på Alterna går det att hitta handdukstorkar för både små och stora badrum. I vårt breda sortiment finns både elhanddukstorkar och kombitorkar i många olika storlekar, färger och utföranden.

Läs mer om vårt omfattande sortiment på alternabadrum.se, i våra sociala kanaler eller i vår produktkatalog, som finns att hämta hos våra återförsäljare. Du kan också beställa din katalog och få den direkt hem i brevlådan.

Relaterade produkter